7 comments on “Claudia de Breij: Nu

 1. ‘Aardig’, ‘sympathiek’…. vind het een lauwe recensie voor een vlijmscherpe show met veel stof tot nadenken en meer. Neem bijvoorbeeld het Wilhelmus….. chapeau Claudia!!!

  • Ik (be)oordeel niet en noem mijn stukjes geen recensies, hoor. Ik probeer alleen maar te beschrijven hoe ik voorstellingen ervaar. In dit geval was het mijn bedoeling lauw te beginnen (boven de foto) en enthousiast te eindigen (onder de foto). Het eerste is bij jou blijkbaar bete overgekomen dan het laatste …

    • Dat mag natuurlijk! Sterker nog; ik vind het leuk als mensen reageren. Ook als ze het niet helemaal met me eens zijn 😉

     • Vraag: was het niet verboden foto’s, audio- en video-opnamen te maken? Zie er geen bronvermelding bij staan.

     • Fotograferen was verboden in de zaal. De kleine foto is buiten genomen, op de openbare weg. De grote foto komt van de Facebook-pagina van Claudia de Breij zelf.

Welkom! Voel je vrij te reageren op mijn schrijfsels.